Hotel Villa Völgy****/***

Szállodánk 27 háromcsillagos és 47 négycsillagos besorolású szobával várja vendégeit. A 2006-ban átadott négycsillagos épületben található a wellness részleg, itt 25 db “superior” szobával rendelkezünk. A 2009-ben teljes rekonstrukción átesett főépületben 22 db szoba van, ezek a “design deluxe” szobák modern berendezésűek. A főépületben található a recepció és a bár, innen a wellness részleg a háromcsillagos épülethez hasonlóan egy rövid sétával a parkon keresztül közelíthető meg.

A wellness részleg hangulatos színvilága, igényesen kialakított belső terei, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált kikapcsolódást. Itt tartózkodásuk alatt szállóvendégeink ingyenesen használhatják a szálloda tavasztól őszig nyitva tartó élménystrandját (úszómedence, élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló) és beltéri wellness részlegét (korszerű kardió- és erőgépekkel felszerelt fitnessterem, beltéri medence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, jég-gőz-aroma kabin). A teljes körű kikapcsolódást tapasztalt és profi masszőrök által nyújtott masszázsfajták széles skálája koronázza meg.

A Hotel Villa Völgy****/*** kiváló rendezvényhelyszín üzleti összejövetelek, meetingek, csapatépítő-tréningek, konferenciák megrendezésére. A háromcsillagos épületben lévő különtermünk 60 férőhelyes, a négycsillagos épület újkonferencia központja 250 fő befogadására képes.

Két I. osztályú  éttermünk a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket és a wellness konyha specialitásait is kínálják. Ezen kívül kedveltek a 100 fős fedett teraszon rendezett gulyás- és grillpartik, illetve a szálloda 60 fős borospincéjében rendezett borkóstolós vacsorák, amelyek keretében a régió legkiválóbb borászainak díjnyertes borait ízlelhetik meg a vendégek.

Hotel Villa Völgy ****/***
3300 Eger, Tulipánkert u. 5.

Tel.: (+36) 36 321 664
Fax: (+36) 36 321 130
Mobil: (+36) 30 609 3862  (+36) 30  828 3938
E-mail: postmaster@hotelvillavolgy.hu

www.hotelvillavolgy.hu