Eger és környéke - információs portál - igényes szálláshelyek - Hotel - Panzió - Apartman - Vendégház - bababarát szállások Egerben

Főoldal Luxus szálláshely Hotel Panzió Apartman Vendégház Eger környéki szállás Bababarát szállás Galéria Linkek

Hotelek Egerben

Panziók Egerben

Egri Apartmanok

Egri Vendégházak

Igényes szálláshelyek Eger környékén

Vendéglátóhelyek Egerben
Szeretne megjelenni az oldalon? Küldjön e-mailt az info@egriszallas.info címre!

.Lőbe Vendégház

Vendégházunk szeretettel várja a pihenni vágyókat a borairól híres Eger csodálatos környezetében, az egri borvidék leghíresebb helyén a Szépasszony-völgyben, 500 méterre a borospincéktől.
A Szépasszony-völgy Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe, amely szorosan összekapcsolódik az egri borok hírnevével. A Szépasszony-völgy közel 200 hangulatos pincéjében az idelátogatók megismerhetik Eger zamatos borait, és a pincesor rendezvényei kitűnő szórakozási lehetőséget biztosítanak a számukra.


Eger egyik leghíresebb helyén a Szépasszony-völgyben épült családias hangulatú vendégházban igényesen kialakított 2-3 fős szobákkal, illetve stúdióapartmanokkal várjuk a pihenni vágyó kedves vendégeinket. Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba ( az apartmanokban pedig saját használatú konyhasarok) tartozik. A szobákban színes TV, és vezeték nélküli  internet csatlakozás található.


A vendégek részére szintenként jól felszerelt közös konyha és étkező, illetve egy kertre néző fedett terasz, valamint a kertben bográcsozási, grillezési lehetőség áll rendelkezésre.


Ha aktív pihenésre vágyik vendégeink kérésre programajánlót (városnézés, borkóstolás, kulturális programok, kirándulás , . ) készítünk, illetve igény esetén az étkezés, borkóstolás megszervezésében is tudunk segíteni.

Részletek a honlapon: www.lobevendeghaz.hu

3300 Eger, Kőkút út 9.

email:
info@lobevendeghaz.hu

Telefon:
+36 36 787 011
+36 30 998 3077

 

 

.

egriszallas.info Minden jog fenntartva